Sjabloonfolie voor schilders

Bent u op zoek naar een plakkende sjabloonfolie die perfect is voor het aanbrengen van haarscherpe teksten, cijfers of logo’s?

schildersjabloon

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden schildersjablonen van hoogwaardige kwaliteit die op de meeste gangbare en goed verwerkbare groottes gemaakt kunnen worden. Dit betekent dat u als schilder uw creativiteit de vrije loop kunt laten en haarscherpe teksten en logo’s kunt schilderen op de meeste ondergronden. Of u nu werkt met verf op waterbasis of oplosmiddel houdende verf, onze sjablonen zijn geschikt voor beide soorten.

Door onze sjabloonfolies te gebruiken, kunt u uw klanten de mogelijkheid bieden om een creatieve en extra functionaliteit toe te voegen aan uw schilderwerkzaamheden. Of het nu gaat om het schilderen van bedrijfslogo’s op muren of het aanbrengen van huisnummers op deuren, onze sjablonen maken het proces snel en gemakkelijk. Onze sjabloonfolies zijn van hoge kwaliteit en zijn ontworpen om eenmalig te gebruiken,. Neem vandaag nog contact met ons op om uw bestelling te plaatsen en uw schilderwerkzaamheden naar een hoger niveau te tillen!

Bereken de richtprijs


Neem contact op voor de aanleverspecificaties. De meeste bestanden kunnen wij omzetten naar contouren. Echter is de kwaliteit hiervan bepalend. Tegen meerprijs kunnen bestanden van een lagere kwaliteit omgezet worden.

neem vandaag nog contact met ons op

en vertel uw wensen.