Wij bieden ervaren begeleiding voor een creatieve graffiti of streetart les.

Van een enkele les tot aan een traject verspreid over meerdere weken, bij ons bent u verzekerd dat uw leerlingen creatieve en kunstzinnige vaardigheden op zullen doen.

Streetart-workshop-onderwijs

Module(s): Streetart Workshops. Tijdens deze les gaan wij aan de slag met het maken van stencil art. Leerlingen leren hoe een stencil gemaakt wordt en hoe deze uiteindelijk gebruikt kan worden om een kunstwerk met waterbasedspuitverf te maken.

Module(s): Graffiti Workshops Tijdens deze les(sen) gaan de leerlingen aan de slag met een -voor hun- bekende kunstvorm. Wij geven achtergrond informatie(sociaal-cultureel) en gaan aan de slag met het maken van letters (raakvlak: typografie), diepte, verhoudingen en kleur tot aan het uitwerken met spuitbus (expressie met div. materialen. Afhankelijk van de hoeveelheid lessen zal genoeg verbreding-verdieping van vaardigheden aan bod komen.

Ervaring
Wij hebben een allround ervaring in het onderwijs. Van het VSO tot aan lessen in het HBO onderwijs. Onze aanpak resulteert altijd in enthousiaste leerlingen en docenten. Uiteraard is een VOG(Screeningsprofiel:onderwijs) aanwezig.
vanaf €50-,
per uur
Leerdoelen
Creatieve expressie,kunstzinnige oriëntatie,leren van vaardigheden, communiceren en expressie met diverse materialen.

neem vandaag nog contact met ons op

en vertel uw wensen.