Of het nu gaat om het toevoegen van het logo, slogan of payoff van uw bedrijf op de muur of uw volledige huisstijl terug laten komen in alle ruimtes. 

Onze muurschilderingen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook functioneel. Door het toepassen van onze muurschilderingen kunt u de ruimte personaliseren en een unieke sfeer creëren die past bij de identiteit van uw bedrijf. Dit kan helpen om de productiviteit te verhogen en de betrokkenheid van medewerkers te vergroten, wat op zijn beurt kan leiden tot betere resultaten voor uw bedrijf. 

Branding en streetart in een restaurant

Als u op zoek bent naar een manier om uw kantoor- of bedrijfsruimte te personaliseren en een unieke sfeer te creëren die past bij de identiteit van uw bedrijf, dan zijn onze muurschilderingen de perfecte oplossing. Of u nu een klein kantoor of een groot bedrijfspand heeft, wij hebben de expertise en het talent om een muurschildering te creëren die past bij uw specifieke behoeften en wensen.

Logo gespoten op panelen

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze muurschilderingen en hoe wij u kunnen helpen om uw kantoor- of bedrijfsruimte te transformeren in een prachtige, gepersonaliseerde omgeving die perfect past bij uw bedrijfsidentiteit.

Schildering in thema van event

Specificaties
Objecten: Muren
Formaat: 1-500m2
Doel: Uniek,branding, onderscheiden, huisstijl doortrekken,
Materialen: Spuitbussen, vinyl stencils, acrylverf, muurverf
Werkzaamheden:
zowel ‘nachts als overdag inzetbaar
Locatie:
Nederland en België