Wij bieden een veilige, educatieve en leuke workshop voor uw kinderfeestje.

Onze graffiti / streetart workshop als kinderfeestje duurt ongeveer 2 uur. Wij nemen de kinderen mee in de wereld van graffiti, letters, kleuren en vormen. Eerst oefenen en daarna gaan de kinderen aan de slag op houtenpanelen om een eigen kunstwerk te creëren. Vol trots mogen ze deze graffiti kunstwerken na afloop mee naar huis nemen inclusief graffitidiploma! De graffiti workshop voor kinderen kan op een graffiti buitenlocatie in Rotterdam plaats vinden(vanaf 12+), maar wij beschikken ook over de mogelijkheid om dit bij u op locatie (tuin e.d) te verzorgen. Voor kinderen onder de 12 jaar doen wij alleen de workshop op uw locatie i.v.m aangepast programma. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles netjes wordt afgedekt zodat er geen verfsporen achterblijven. Wij vinden een veilige workshop erg belangrijk, met onze ervaring en de materialen die wij gebruiken bent u verzekerd van een veilige graffiti workshop voor kinderen!

Wij zorgen voor alle materialen zoals spuitbussen, beschermende kleding, werkvlakken etc. Om de veiligheid te garanderen hanteren wij een leeftijdgrens van minimaal 8 jaar. Wij gebruiken speciale materialen die geschikt zijn voor kinderen! Onze graffiti buitenlocaties(vanaf 12+jaar) in Rotterdam zijn makkelijk bereikbaar.

Veiligheid

U heeft het woord ‘veilig’ al een paar keer voorbij zien komen in onze teksten. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Helaas zien wij dit bij sommige andere aanbieders NIET terug. Tijdens onze graffiti workshop voor kinderen nemen wij diverse maatregelen om dit zo veilig mogelijk te laten verlopen. Onze begeleiding, materialen, uitleg en instructies zijn zo samengesteld om uw graffiti kinderfeestje tot een (veilig)succes te maken. Mocht u onverhoopt toch een andere aanbieder kiezen, vraag dan altijd welke maatregelen en materialen zij gebruiken om uw graffiti kinderfeestje veilig te laten verlopen. Geef uw voorkeur aan verf op waterbasis (voor de allerkleinste) en verf op acrylbasis met lage druk en voldoende bescherming voor de kinderen. Controleer tijdens de workshop of deze ook echt gebruikt worden! Al vaker hebben wij gezien dat de kosten gedrukt worden door het gebruik van ondeugdelijke materialen die totaal niet geschikt zijn voor kinderen. Is de prijs te mooi om waar te zijn? Dat kunt u er vanuit gaan dat er concessies zijn gedaan. Tenslotte, heeft u tijdens de workshop van een andere aanbieder het idee dat veiligheid niet zo belangrijk is. Grijp dan in, u en uw kinderen hebben daar recht op.

Graffiti-kinderfeestje
graffiti-kinder-feestje-rotterdam
Prijzen
vanaf €200
per workshop
Leerdoelen
Creatieve expressie,kunstzinnige oriëntatie,leren van vaardigheden, communiceren en expressie met diverse materialen.