Wij bieden een veilige, educatieve en leuke workshop voor uw kinderfeestje.

Onze graffiti / streetart workshop als kinderfeestje duurt ongeveer 2 uur. Wij nemen de kinderen mee in de wereld van graffiti, letters, kleuren en vormen. Eerst oefenen en daarna gaan de kinderen aan de slag op houtenpanelen om een eigen kunstwerk te creëren. Vol trots mogen ze deze graffiti kunstwerken na afloop mee naar huis nemen inclusief graffitidiploma! Wij verzorgen de workshop bij U op locatie .Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles netjes wordt afgedekt zodat er geen verfsporen achterblijven. Wij vinden een veilige workshop erg belangrijk, met onze ervaring en de materialen die wij gebruiken bent u verzekerd van een veilige graffiti workshop voor kinderen!

Wij zorgen voor alle materialen zoals spuitbussen, beschermende kleding, werkvlakken etc. Om de veiligheid te garanderen hanteren wij een leeftijdgrens van minimaal 8 jaar. Wij gebruiken speciale materialen die geschikt zijn voor kinderen!

Veiligheid

U heeft het woord ‘veilig’ al een paar keer voorbij zien komen in onze teksten. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Tijdens onze graffiti workshop voor kinderen nemen wij diverse maatregelen om dit zo veilig mogelijk te laten verlopen. Onze begeleiding, materialen, uitleg en instructies zijn zo samengesteld om uw graffiti kinderfeestje tot een (veilig)succes te maken.

Locatie

Op de moment verzorgen wij enkel de graffiti workshops bij U op locatie. Twijfelt u over de ruimte? Aan de hand van een foto kunnen wij dit prima inschatten.

Graffiti-kinderfeestje
graffiti-kinder-feestje-rotterdam
Prijzen
vanaf €250
per workshop
Leerdoelen
Creatieve expressie,kunstzinnige oriëntatie,leren van vaardigheden, communiceren en expressie met diverse materialen.