Wij bieden de perfecte creatieve teambuilding graffiti workshop

Onze graffiti workshops bieden een goed gestructureerd programma, waarbij we interactief met de deelnemers werken om blijvende resultaten op canvas te bereiken. We starten altijd met een veiligheidsuitleg en voorziening van beschermende kleding, voordat we aan het gestructureerde programma beginnen. Na alle oefeningen is er een brainstormmoment, gevolgd door het werken in kleine groepjes op de canvassen. De graffiti workshop is perfect als teambuilding uitje en kan op locatie worden uitgevoerd. Wij zorgen voor alle materialen en dekken de grond af. Uiteraard zorgen wij voor voldoende bescherming van de kleding.

Veiligheid

We hechten veel waarde aan de veiligheid van onze deelnemers. Onze graffitiworkshops zijn meer dan alleen ‘wat spuiten met verf’; ze omvatten een gestructureerd programma, veiligheidsinstructies en voldoende beschermende kleding. Met ruime ervaring in het begeleiden van zowel kleine als grote groepen, zijn we er altijd in geslaagd om deze veilig af te ronden.

Locatie

We bieden graffitiworkshops op uw locatie of op een van de legale graffitiplaatsen in Nederland. Twijfelt u over de ruimte? Op basis van een foto kunnen we dit prima inschatten. Vaak wordt gedacht dat alles onder de verf komt, maar we kunnen met zekerheid zeggen dat dit nooit gebeurt.

graffiti workshop voor bedrijven
De Graffiti workshop is altijd inclusief:
Professionele begeleiding, gestructureerd programma, beschermende kleding, voldoende professionele spuitverf en overige materialen.
Prijzen
vanaf €450
per workshop