Graffiti workshop in het onderwijs of instelling

Creativiteit, wij vinden dit iets belangrijks, en u waarschijnlijk ook.
Samen met de jongeren gaan wij aan de slag met spuitbussen (bij indoor gebruiken wij waterbased), sjablonen en diverse tekenmaterialen. Doorgaans zijn de graffiti workshops op scholen en instellingen maatwerk, neem dus vooral contact met ons op en samen komen wij tot een passend programma.

Ons team heeft ervaring met alle jongeren, van reguliere scholen tot aan jeugddetentie.
Wij zorgen ervoor dat de creativiteit gestimuleerd wordt en dat de jongeren iets maken waar ze trots op zijn.

 

Graffiti Kinderfeestje

Onze graffiti / streetart workshop kinderfeestjes zijn superleuk en bovendien educatief onderbouwd.
Veiligheid is bij ons een prioriteit, zeker als het gaat om werken met kinderen. Onze ervaring zorgt ervoor dat U met een gerust hart kan toekijken hoe de kinderen te werk gaan tijdens de graffiti workshop.
Wij nemen de kinderen tijdens het kinderfeestje mee in de wereld van graffiti, Letters, kleuren, technieken, alles komt aanbod. Eerst oefenen en daar gaan de kinderen aan de slag op hun eigen werkvlak om een eigen kunstwerk te creëren. Vol trots mogen ze deze graffiti kunstwerken mee naar huis nemen inclusief een graffiti diploma!

De graffiti workshop als kinderfeestje verzorgen wij bij u op locatie door heel Nederland en België, Uiteraard zorgen wij ervoor dat alles goed wordt afgedekt.

 

Graffiti Teambuilding

Wilt u iets anders dan de gebruikelijke teambuilding workshops?
Wellicht is een graffiti workshop uw perfecte uitje. Wij doorlopen een volledig programma van duidelijke oefeningen, die u en uw collega’s samen uitvoeren. De oefeningen zijn zo samengesteld dat samenwerken centraal staat. Nadat alle oefeningen zijn uitgevoerd is het tijd om te werken aan een blijvend resultaat: één of meerdere canvassen. Perfect om op kantoor te hangen. Uiteraard helpen wij een handje om het allemaal nog net iets mooier te maken.
Heeft u een eigen muur? Dit biedt net iets extra’s. Wij maken de schets, en u en uw collega’s maken het af onder onze professionele begeleiding. Hoe tof is dat?

Graffiti als teambuildinguitje
graffiti workshop Ouddorp

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte