Bent u op zoek naar een manier om uw interieur een unieke en opvallende uitstraling te geven? Overweeg dan om uw muren te laten decoreren met streetart muurschilderingen! Restaurant Looxs heeft op twee verschillende locaties met succes diverse muurschilderingen en objecten laten maken door onze streetart artiest

Onze muurschilderingen worden gekenmerkt door felle kleuren en een rauwe, authentieke streetart stijl. Dit creëert een unieke sfeer die perfect past bij een modern en hip interieur. Door het combineren van streetart en branding, kunt u ook uw merknaam en bedrijfsidentiteit op een creatieve manier uitdragen en versterken.

Onze getalenteerde streetart artiesten kunnen u helpen bij het ontwerpen van een unieke muurschildering die past bij uw smaak en wensen. Of u nu een kleurrijk statement wilt maken of juist op zoek bent naar subtiele accenten, wij hebben de ervaring en kennis om uw ideeën om te zetten in een prachtig kunstwerk op uw muur.

Wilt u ook uw interieur voorzien van unieke en opvallende streetart muurschilderingen? Neem dan contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden die wij bieden!

Vraag dan meer informatie aan via onze contactpagina

Specificaties
Object: restaurant interieur
Thema: streefart
Formaat: +-25m2
Doel: Decoratie,aankleding
Materialen: Spuitbussen,acrylverf
Werkzaamheden: 3 dag(en)
Locatie: Oud-Beijerland /Ouddorp
Opdrachtgever: Looxs bar&kitchen

Streetart restaurant
streetart / graffiti achter de bar
Streetart signing
Branding /signing