Graffiti laten maken?

Met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij prachtige graffiti muurschilderingen in opdracht kunnen maken. Wij maken graffiti muurschilderingen in slaapkamers (voornamelijk kinderkamers), woonkamers, bedrijfsruimtes(binnen/buiten) etc. Onze communicatie is vooraf en tijdens de uitvoer duidelijk, hierdoor weet u waar u aan toe bent. Bovendien geven wij op al onze muurschilderingen een tevredenheids garantie.

Hoe werkt zo’n graffiti laten maken?

U heeft waarschijnlijk een idee en dat wilt u laten uitvoeren. Mooi, dat kunnen wij!
Maar uiteraard willen we graag eerst uw idee en wensen bespreken, de mogelijkheden van muurschilderingen zijn eindeloos,
maar voor u als klant is het natuurlijk fijn als alles zo concreet mogelijk is besproken in het voortraject zodat u weet wat er op de muur komt.
Dit gebeurt aan de hand van graffiti/ muurschildering voorbeelden die u heeft gevonden, of voorbeelden die wij sturen n.a.v. uw wensen. Afhankelijk van de omvang maken wij een schets of illustratie. Bij grotere projecten komen wij altijd even langs om de ruimte te bezichtigen en de wensen/mogelijkheden te bespreken.

En wat het kost het?
Onze graffiti muurschilderingen zijn maatwerk wat betekent dat we vaak in het eerste contact een richtprijs kunnen geven, maar de uiteindelijke prijs kunnen wij pas bepalen als alles besproken is. De complexiteit en de grootte van de muurschildering spelen hier een belangrijke rol in. Doordat wij snel kunnen werken, gunstige prijsafspraken hebben met verfleveranciers kunnen wij bijna altijd in een reëel budget blijven

Als alles is besproken maken wij een afspraak, zorgen we dat alles netjes is afgedekt en gaan wij aan de slag.

 

neem vandaag nog contact met ons op

en vertel uw wensen.

Wij maken prachtige muurschilderingen.

Neem vandaag nog contact met ons op