Graffiti laten maken in de kinderkamer?

Bent u op zoek naar een unieke en creatieve manier om de kinderkamer van uw zoon of dochter op te vrolijken? Overweeg dan om graffiti-kunst te laten maken! Met graffiti-kunst kunt u een persoonlijke en levendige sfeer creëren die past bij de interesses van uw kind.

Opzoek naar graffiti voor uw bedrijf
Bekijk dan deze pagina

Een van de populairste toepassingen van graffiti-kunst in de kinderkamer is het laten spuiten van de naam van uw kind op de muur. Dit kan in verschillende lettertypen en stijlen, waardoor het een uniek en persoonlijk tintje krijgt. U kunt er ook voor kiezen om een favoriet stripfiguur, cartoon of dier te laten schilderen om de kamer te verfraaien. Dit kan het thema van de kamer versterken en uw kind een leuke plek geven om te spelen en te ontspannen. Bij het laten maken van graffiti in een kinderkamer is het belangrijk om een professionele en ervaren kunstenaar te kiezen om ervoor te zorgen dat uw wensen centraal staan. Tot slot is het belangrijk om de esthetiek van de kamer in gedachten te houden bij het kiezen van het ontwerp en de kleuren voor de muurschildering. Door rekening te houden met de andere meubels en decoraties in de kamer, kunt u ervoor zorgen dat de graffiti-kunst perfect past bij de stijl van de kamer en een echte blikvanger wordt. Kortom, als u op zoek bent naar een leuke en creatieve manier om de kinderkamer op te fleuren, overweeg dan om graffiti-kunst te laten maken! Met de juiste kunstenaar en ontwerp kunt u een persoonlijke en levendige sfeer creëren die perfect past bij de interesses en persoonlijkheid van uw kind.

graffiti laten maken

Hoe werkt zo’n graffiti laten maken?

U heeft waarschijnlijk een idee en dat wilt u laten uitvoeren. Mooi, dat kunnen wij!
Maar uiteraard willen we graag eerst uw idee en wensen bespreken, de mogelijkheden van muurschilderingen zijn eindeloos,
maar voor u als klant is het natuurlijk fijn als alles zo concreet mogelijk is besproken in het voortraject.
Dit gebeurt aan de hand van graffiti/ muurschildering voorbeelden die u heeft gevonden, of voorbeelden die wij sturen n.a.v. uw wensen. Als wij komen zorgen we dat we één of meerdere schetsen bij ons hebben die wij kort met U bespreken.
Zijn we er over uit? Mooi dan dekken wij de kamer goed af en gaan we aan de slag!

En wat het kost het?
Onze graffiti muurschilderingen zijn maatwerk wat betekent dat we vaak in het eerste contact een richtprijs kunnen geven, maar de uiteindelijke prijs kunnen wij pas bepalen als alles besproken is. De complexiteit en de grootte van de muurschildering spelen hier een belangrijke rol in. Een gemiddelde kinderkamer kost zo’n 285 euro inclusief alle materialen e.d.

 

 

neem vandaag nog contact met ons op

en vertel uw wensen.

Wij maken prachtige muurschilderingen.

Neem vandaag nog contact met ons op