Opzoek naar een graffiti artiest?

Als je op zoek bent naar een getalenteerde graffitiartiest, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche, kunnen we met zekerheid zeggen dat we in staat zijn om een prachtig kunstwerk te maken in de kinderkamer of babykamer van jouw zoon of dochter.

Onze specialiteit is het creëren van stoere graffiti letters, afbeeldingen of een combinatie van beide. Bij ons staan jouw wensen centraal, dus we werken nauw met je samen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat volledig aan jouw verwachtingen voldoet. Of je nu een bepaalde kleur of afbeelding in gedachten hebt, of een specifiek ontwerp wilt dat past bij het thema van de kamer, wij zorgen ervoor dat het kunstwerk volledig gepersonaliseerd is naar jouw smaak en stijl. Ons team van professionals is landelijk actief en gevestigd in Rotterdam.

Ongeacht waar je woont, we kunnen altijd naar jou toe komen om het kunstwerk ter plaatse te maken. We werken met hoogwaardige materialen en technieken om ervoor te zorgen dat het kunstwerk lang meegaat en zijn levendige kleuren behoudt. Bij ons ben je verzekerd van een uniek en indrukwekkend kunstwerk dat de kamer van jouw zoon of dochter zal transformeren. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw wensen te bespreken en om een afspraak te maken. Wij kijken er naar uit om samen te werken en een prachtig kunstwerk te creëren op de muur!

Graffiti kinderkamer Regio Rotterdam
graffiti-kinderkamer-met-naam-rozenburg

neem vandaag nog contact met ons op

en vertel uw wensen.

Wij maken prachtige muurschilderingen.

Neem vandaag nog contact met ons op